Disclaimer

Tato webová stránka společnosti King Scotty Co. LLC (US) neposkytuje lékařské, léčebné ani žádné jiné poradenství a neměla by být tak ani chápana. Informace jsou na těchto stránkách průběžně aktualizovány, nepřijímáme právní odpovědnost za uvedené údaje. Značka EMPATIA.CZ je chráněna ochranou známkou.
Copyright © King Scotty Co. LLC
Všechna práva vyhrazena.

Citát

Neustále jsou zkoumány a studovány lidské nemoci. Jsou organizovány vědecké kongresy jeden za druhým. Stále nové a nové léky, ale stále nové a nové nemoci, a je zřejmé, že to nepovede k žádnému konci, dokud nezměníme proud našeho vědomí...

P. Ivanov

Poslední komentáře

Na okraj

Trpíte zácpou?
Nejste tedy schopni vytvořit si odstup, nejste schopni něco vydat, od něčeho upustit či vyjádřit své pocity.

Gomasio

- sezamové nebo lněné semínko
- mořská sůl

Na rozehřáté pánvi pražíme semínka. V jedné ruce pánev, v druhé ruce pokličku. Pánev se musí občas zvedat z ohně, musí se s ní hýbat, aby se semínka nespálila. Ale semínka budou praskat a vyskakovat z pánve, proto jistíme pokličkou v druhé ruce. Ve chvíli, kdy ustane bouřlivé praskání semínek, semínka začnou krásně vonět, pak oheň vypneme a přisypeme mořskou sůl, smícháme. Poměr semínek k soli může být od 5:1 až po 20:1, nic nezkazíte poměrem podle oka. Smíchanou opraženou směs umeleme v mlýnku na mák, ne však na prášek, ale jen mírně rozemneme semínka (mlýnek co nejvíce povolíme). Užívá se místo soli, můžete i okořenit chleba s máslem, je to skvělé.

Náš komentář k receptu: 

A navíc si léčíte žaludek.