Výukové programy naší Akademie celostního zdraví

Radovat se je láska

Citát

Všichni se učíme v životě přijímat a chápat. Snažte se přijímat život a vše, co přináší, chápejte jako vzácný dar, jako zkoušku a posléze mějte nesmírnou radost z jejího zvládnutí. Snažte se přijímat vše s láskou. Naučte se chápat. Nerozšiřujte bolest, kterou vám způsobují druzí. Spalte ji v srdcích a činem, slovem ani myšlenkou ji nešiřte dál. Naučte se chápat sílu lásky a velikost odpuštění.

M. Hrabica

Poslední komentáře

Na okraj

Vitamíny jsou biochemické „šrouby a matky“, které umožňují bílkovinám, uhlovodanům a tukům našich tání, aby fungovaly jako sladěný celek.
I když chybí pouze jeden vitamín, nebo je ho nedostatek, nepříznivě to ovlivní i fungování všech ostatních.
Proto zde jsou Multivitamíny.

Odkazy

Pečená červená řepa s kozím sýrem nebo Fetou

Kategorie:

- 400 g červené řepy
- 200 g fety
- 150 g čerstvého špenátu
- mletý pepř
- mořská sůl
- čerstvý tymián
- římský kmín
- vinný ocet
- olivový olej

Oloupeme a omyjeme červenou řepu a nakrájíme ji na malé kousky. Řepu vyskládáme do olejem vymazaného pekáče. Řepu okořeníme pepřem, solí, kmínem a tymiánem. Pokapeme řepu olejem. Pekáč dáme do předem vyhřáté trouby na 200°C a pečeme 40 - 50 minut než bude řepa téměř měkká. Pak ní přidáme listy čerstvého špenátu, sýr nakrájený na kousky a pokapeme vše vinným octem. Řepu promícháme a pečeme tak 15 minut. Podáváme s masem a brambory, jen s brambory nebo jako samostatné jídlo.