Akademie celostního zdraví

Citát

Neříkej mi přece, že andělé už nejsou, když jste poznali lásku jejich růžové špičky křídel, jejich železnou přísnost.

M. L. Kaschnitzová

Poslední komentáře

Na okraj

Při užívání přírodních preparátů nezapomínejte na to, že každý orgán má během dne svůj čas, kdy je účinek těchto preparátů nejsilnější. Čaj Žaludek střeva proto pijeme ráno mezi 7. a 9. hodinou.

Odkazy

Pečená červená řepa s kozím sýrem nebo Fetou

Kategorie:

- 400 g červené řepy
- 200 g fety
- 150 g čerstvého špenátu
- mletý pepř
- mořská sůl
- čerstvý tymián
- římský kmín
- vinný ocet
- olivový olej

Oloupeme a omyjeme červenou řepu a nakrájíme ji na malé kousky. Řepu vyskládáme do olejem vymazaného pekáče. Řepu okořeníme pepřem, solí, kmínem a tymiánem. Pokapeme řepu olejem. Pekáč dáme do předem vyhřáté trouby na 200°C a pečeme 40 - 50 minut než bude řepa téměř měkká. Pak ní přidáme listy čerstvého špenátu, sýr nakrájený na kousky a pokapeme vše vinným octem. Řepu promícháme a pečeme tak 15 minut. Podáváme s masem a brambory, jen s brambory nebo jako samostatné jídlo.