Akademie celostního zdraví

Citát

Učte se odpouštět maličkosti a rovněž se za maličkosti omlouvat. Gary Chapman

Poslední komentáře

Na okraj

Nejen pro zdraví, ale i pro dobrou pohodu a příjemné povídání s vašimi blízkými ochutnejte naše bylinné čaje.
I nezkušení poznají podle skvělé chuti kvalitu, kterou výrobce zaručuje ekologickým pěstováním bylin a jejich sbíráním v ten pravý čas.

Odkazy

Pečená červená řepa s kozím sýrem nebo Fetou

Kategorie:

- 400 g červené řepy
- 200 g fety
- 150 g čerstvého špenátu
- mletý pepř
- mořská sůl
- čerstvý tymián
- římský kmín
- vinný ocet
- olivový olej

Oloupeme a omyjeme červenou řepu a nakrájíme ji na malé kousky. Řepu vyskládáme do olejem vymazaného pekáče. Řepu okořeníme pepřem, solí, kmínem a tymiánem. Pokapeme řepu olejem. Pekáč dáme do předem vyhřáté trouby na 200°C a pečeme 40 - 50 minut než bude řepa téměř měkká. Pak ní přidáme listy čerstvého špenátu, sýr nakrájený na kousky a pokapeme vše vinným octem. Řepu promícháme a pečeme tak 15 minut. Podáváme s masem a brambory, jen s brambory nebo jako samostatné jídlo.