Akademie celostního zdraví

Radovat se je láska

Citát

Já prisma jsem postaven do světla jako důkaz lepšího světa, který v mlžných a kalných sítích rozpoznal Boha a jeho zákon.

J.W.Goethe

Poslední komentáře

Na okraj

Víte, že jedna dávka Strong Bones obsahuje tolik vápníku jako jedna sklenice mléka nebo 1 porce sýra, a tolik hořčíku jako 4 sklenice mléka nebo 3 porce (100g) sýra!? A přitom mléko obohacené o syntetický vitamín D organismus o hořčík okrádá?!

Odkazy

Pečená červená řepa s kozím sýrem nebo Fetou

Kategorie:

- 400 g červené řepy
- 200 g fety
- 150 g čerstvého špenátu
- mletý pepř
- mořská sůl
- čerstvý tymián
- římský kmín
- vinný ocet
- olivový olej

Oloupeme a omyjeme červenou řepu a nakrájíme ji na malé kousky. Řepu vyskládáme do olejem vymazaného pekáče. Řepu okořeníme pepřem, solí, kmínem a tymiánem. Pokapeme řepu olejem. Pekáč dáme do předem vyhřáté trouby na 200°C a pečeme 40 - 50 minut než bude řepa téměř měkká. Pak ní přidáme listy čerstvého špenátu, sýr nakrájený na kousky a pokapeme vše vinným octem. Řepu promícháme a pečeme tak 15 minut. Podáváme s masem a brambory, jen s brambory nebo jako samostatné jídlo.