Akademie celostního zdraví

Citát

Můžeš být nešikovný, hloupý anebo nehezký, avšak pokud nezamotáš nit svých vztahů s ostatními lidmi a budeš žít v lásce s nimi, jsi dokonalejší než mistři řemesel, slovutní učenci a miláčkové davů.

M. Hrabica

Poslední komentáře

Na okraj

Vitamíny jsou biochemické „šrouby a matky“, které umožňují bílkovinám, uhlovodanům a tukům našich tání, aby fungovaly jako sladěný celek.
I když chybí pouze jeden vitamín, nebo je ho nedostatek, nepříznivě to ovlivní i fungování všech ostatních.
Proto zde jsou Multivitamíny.

Odkazy

Pečená červená řepa s kozím sýrem nebo Fetou

Kategorie:

- 400 g červené řepy
- 200 g fety
- 150 g čerstvého špenátu
- mletý pepř
- mořská sůl
- čerstvý tymián
- římský kmín
- vinný ocet
- olivový olej

Oloupeme a omyjeme červenou řepu a nakrájíme ji na malé kousky. Řepu vyskládáme do olejem vymazaného pekáče. Řepu okořeníme pepřem, solí, kmínem a tymiánem. Pokapeme řepu olejem. Pekáč dáme do předem vyhřáté trouby na 200°C a pečeme 40 - 50 minut než bude řepa téměř měkká. Pak ní přidáme listy čerstvého špenátu, sýr nakrájený na kousky a pokapeme vše vinným octem. Řepu promícháme a pečeme tak 15 minut. Podáváme s masem a brambory, jen s brambory nebo jako samostatné jídlo.