Akademie celostního zdraví

Radovat se je láska

Citát

Člověk musí své zraky obrátit dovnitř, aby mohl nastoupit nejdivuplnější výzkumnou cestu na světě.

Brumtin

Poslední komentáře

Na okraj

Museli byste vypít 10 lahví červeného vína a zkonzumovat 4 kg lososa, abyste získali resveratrolu a koenzymu Q10 jako v jediné kapsli přípravku Resveratrol PLUS!

Odkazy

Pečená červená řepa s kozím sýrem nebo Fetou

Kategorie:

- 400 g červené řepy
- 200 g fety
- 150 g čerstvého špenátu
- mletý pepř
- mořská sůl
- čerstvý tymián
- římský kmín
- vinný ocet
- olivový olej

Oloupeme a omyjeme červenou řepu a nakrájíme ji na malé kousky. Řepu vyskládáme do olejem vymazaného pekáče. Řepu okořeníme pepřem, solí, kmínem a tymiánem. Pokapeme řepu olejem. Pekáč dáme do předem vyhřáté trouby na 200°C a pečeme 40 - 50 minut než bude řepa téměř měkká. Pak ní přidáme listy čerstvého špenátu, sýr nakrájený na kousky a pokapeme vše vinným octem. Řepu promícháme a pečeme tak 15 minut. Podáváme s masem a brambory, jen s brambory nebo jako samostatné jídlo.