Výukové programy naší Akademie celostního zdraví

Radovat se je láska

Citát

S láskou a nadějí přijímej každý nový den, ale na ničem, co už je dávno pryč, svým srdcem neulpívej. Vždyť mnohem lepší je žít ten život přítomný a opravdový, nežli jen ten snový. Ale jak pro koho, kdo ví. Kdo je křehký, jemný, ten to nemá nikdy lehký.

H. Volf

Poslední komentáře

Na okraj

Trpíte zácpou?
Nejste tedy schopni vytvořit si odstup, nejste schopni něco vydat, od něčeho upustit či vyjádřit své pocity.

Odkazy

Pečená červená řepa s kozím sýrem nebo Fetou

Kategorie:

- 400 g červené řepy
- 200 g fety
- 150 g čerstvého špenátu
- mletý pepř
- mořská sůl
- čerstvý tymián
- římský kmín
- vinný ocet
- olivový olej

Oloupeme a omyjeme červenou řepu a nakrájíme ji na malé kousky. Řepu vyskládáme do olejem vymazaného pekáče. Řepu okořeníme pepřem, solí, kmínem a tymiánem. Pokapeme řepu olejem. Pekáč dáme do předem vyhřáté trouby na 200°C a pečeme 40 - 50 minut než bude řepa téměř měkká. Pak ní přidáme listy čerstvého špenátu, sýr nakrájený na kousky a pokapeme vše vinným octem. Řepu promícháme a pečeme tak 15 minut. Podáváme s masem a brambory, jen s brambory nebo jako samostatné jídlo.