Akademie celostního zdraví

Citát

Není většího a důležitějšího člověka než ten, kterého jsi právě potkal.

M. Hrabica

Poslední komentáře

Na okraj

Jezte potravu s nízkým obsahem tuků, s nízkým obsahem soli, s nízkým obsahem cukru, vyhýbejte se červeným masům, chemicky zpracovaným masům. Jezte potravu s vysokým obsahem vlákniny, pijte dostatečné množství čisté vody, denně užívejte doplňkové živiny. Děláte to pro sebe...

Odkazy

Pečená červená řepa s kozím sýrem nebo Fetou

Kategorie:

- 400 g červené řepy
- 200 g fety
- 150 g čerstvého špenátu
- mletý pepř
- mořská sůl
- čerstvý tymián
- římský kmín
- vinný ocet
- olivový olej

Oloupeme a omyjeme červenou řepu a nakrájíme ji na malé kousky. Řepu vyskládáme do olejem vymazaného pekáče. Řepu okořeníme pepřem, solí, kmínem a tymiánem. Pokapeme řepu olejem. Pekáč dáme do předem vyhřáté trouby na 200°C a pečeme 40 - 50 minut než bude řepa téměř měkká. Pak ní přidáme listy čerstvého špenátu, sýr nakrájený na kousky a pokapeme vše vinným octem. Řepu promícháme a pečeme tak 15 minut. Podáváme s masem a brambory, jen s brambory nebo jako samostatné jídlo.