Disclaimer

Tato webová stránka společnosti King Scotty Co. LLC (US) neposkytuje lékařské, léčebné ani žádné jiné odborné poradenství, nemá za cíl nahradit odbornou lékařskou péči a neměla by být tak ani chápana. Informace jsou na těchto stránkách průběžně aktualizovány, nepřijímáme právní odpovědnost za uvedené údaje. Značka EMPATIA.CZ je chráněna ochranou známkou.
Copyright © King Scotty Co. LLC
Všechna práva vyhrazena.

Citát

Bože, přírodo, vesmíre,

dopřej mi trpělivosti snášet věci, které nemohu změniti,

odvahy, změniti věci které mohu změnit

a moudrosti, abych jedno od druhého rozeznal!

---

Poslední komentáře

Na okraj

Víte, že jedna tableta Arginine Plus obsahuje tolik L-argininu jako 4,5 kg vlašských ořechů?

Gomasio

- sezamové nebo lněné semínko
- mořská sůl

Na rozehřáté pánvi pražíme semínka. V jedné ruce pánev, v druhé ruce pokličku. Pánev se musí občas zvedat z ohně, musí se s ní hýbat, aby se semínka nespálila. Ale semínka budou praskat a vyskakovat z pánve, proto jistíme pokličkou v druhé ruce. Ve chvíli, kdy ustane bouřlivé praskání semínek, semínka začnou krásně vonět, pak oheň vypneme a přisypeme mořskou sůl, smícháme. Poměr semínek k soli může být od 5:1 až po 20:1, nic nezkazíte poměrem podle oka. Smíchanou opraženou směs umeleme v mlýnku na mák, ne však na prášek, ale jen mírně rozemneme semínka (mlýnek co nejvíce povolíme). Užívá se místo soli, můžete i okořenit chleba s máslem, je to skvělé.

Náš komentář k receptu: 

A navíc si léčíte žaludek.